Vzbuď se!

Vzbuď se!

Anotace: O něm pro něho...Ikdyž vím,že to nikdy nebude číst..Ale stejně věřím,že jednou přijde...

Beru do ruky tužku,ale nemám sílu.
Jen položit hlavu-a spát.
Ale spánek nepřichází,
nevidí,jak mi schází.

Ten na koho stále myslím,
koho nemůžu vyhnat pryč.

Protože to nejde.

To,na čem sejde
je-že neodejde.

Nechci,aby šel.

Je se mnou dobu tak dlouhou,
kdy hořím skrytou touhou:

Aspoň jednou se na něj podívat o chvíli déle.
Aspoň jednou mu zabořit prsty do vlasů..

Vědět,že patří jen mně.
Sedět
mu v náručí
kolíbaná houpavými pohyby.

Cítit skryté záhyby
tlukotu jeho srdce.

Unášená myšlenkami,
koho v něm vlastně nosí.
Na koberci s pomněnkami,
na kterém spolu ležíme,
zvláštně zasnění sami do sebe
nebo do toho druhého?

Ten pocit zvláštně zebe,
snad je to něco krutého
Nebo něžného?

Tak dost!Realita čeká!
Vzbuď se!
Autor Barpob, 13.02.2009
Přečteno 243x
Tipy 4
Poslední tipující: Nergal, Štířice, carodejka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obsahove je to hodne dobre, akorat se to misty nerymuje misty ano. Takova smes, ale pro nebasnika jako jsem ja je vyborna a mne blizka :-)

Never give up

02.05.2009 11:59:00 | Nergal

Napsala;)...veřím i přesto,že je to někdy hodně těžké..díky..

21.02.2009 16:06:00 | Barpob

Pokud veris , tomu co jsi napsal/a tak se to dozajista stane .

21.02.2009 14:54:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí