Čtrnáct padesát devět

Čtrnáct padesát devět

Anotace: Čas je sice náš pán, ale my mu nemusíme sloužit vystrašení...

loučím se s nepoznanými kraji
s dávno vyschlými slzami
díky tobě poznal jsem, sebe hlouběji
a ráno probouzím se se sluncem

jak mladý a útlý strom, podléhám zátěži
nic není naposled, nic nemůže být zlé
když hodiny na věži, odbíjí poprvé

počtem všech možných cest, nakrátko osleplí
směr jako vždy rozhodnou, nohy znavené
a hodiny nad postelí, odbily podruhé

potichu spočítám, všechny šrámy na těle
uprostřed odpoledne, havran usedl na parapet
když hodiny na kostele, odbily naposled

loučím se s milovanými místy
s prošlapanými botami
odpouštím mládí všem, kteří pálí mosty
a ráno probouzí se s úsměvem
Autor Shimy, 13.02.2009
Přečteno 242x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, Kyška, Fighting Dreamer, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí, protože v ní vidím nadhled nad životem.

07.03.2009 18:48:00 | Kyška

odpouštět a ráno probouzet se s úsměvem... jo, ta je povedená:)

16.02.2009 19:59:00 | Fighting Dreamer

Pěkně vyjádřeno, líbí.

16.02.2009 12:34:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí