Útíkám

Útíkám

Anotace: ...

Odešel jsem z ulic
Až k přístavním dokům
Strach dával rytmus krokům
Nehledal jsem nic, chtěl sát život
To, co jsem, není sen
Jsem skutečný, jediný svého druhu

Sám, ale přesto neustále obklopen
V uších zní roky
Melodie, linoucí se jak zápach stoky
Mlátím kolem sebe jako blázen, mám snahu
Zvedat slovem neživé ze země

Nepotřebuju ničí asistenci, jsem patronem
Nikoho a ničeho, jsem desertérem
Dávných dní, jsem reportérem
Těch co přijdou, největším obdivovatelem

Mě stejně děs provází
Hlava se točí, nemoc si bere tělo
Uchráním jen myšlenky
Před lidmi, jako krysami
Stavím orlí hnízda, daleko za ...
Autor Faist, 13.02.2009
Přečteno 279x
Tipy 7
Poslední tipující: MFNL, slečna Nefertiti, carodejka, Squat_the_world, kikis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé...musel jsem si to přečíst dvakrát, ale každopádně mne to zaujalo:) btw., sny jsou také součásti skutečnosti:)

14.02.2009 13:49:00 | Squat_the_world

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí