Hledám

Hledám

Anotace: Hledat se zavřenýma očima je těžké..

Já jsem ta nejhorší na celém světě,
radši mi za všechno hlavu usekněte,
nechci na tomto světě existovat,
nemám tady koho milovat.

Jsem zahalená samotou,
jsem zničená myslí svou,
vzpomínky, pocity ukončují mé žití,
nadchází čas krveprolití.

Život skončí, starosti se rozplynou,
a já budu žít realitou jinou,
ublížím tím sice spoustě lidem,
ale ne tak, jak oni mně ublížili svým zlem.

Zradila mě osoba nejbližší,
ale nejspíš mé volání neslyší,
zbyla jsem sama, kolem mě čtyři stěny,
jsou slyšet jen mé ozvěny.

Hledala jsem pomoc, podporu,
v někom dobrém silnou oporu,
nedočkala jsem se jí,
a mé hodiny rychle ubíhají.

Potřebuji někoho, kdo se mě zastane,
kdo mě nezradí, když se cokoliv stane,
kdo zatáhne za pomocné lano tenké,
a kdo podrží mé tělo vratné.

Hledám v blízkém okolí,
není tu nikdo takový,
pokud myslíš, že mi pomůžeš,
ozvat se mi můžeš,
prosím!
Autor Ivet.K, 13.02.2009
Přečteno 258x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Otevři oči, určitě najdeš.

14.02.2009 01:41:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí