Změna

Změna

Anotace: Lidé se mění, i když to nechtějí...

Nějak jsem se změnila, nevím, jak se to stalo,
po této proměně mi zbylo strašně málo,
chovám se jinak, tak jak ani nechci,
a vrátit to zpět, to není v mé moci.

Něco uvnitř mě zaniklo,
něco nového na povrch vyniklo,
už nejsem stejná jako dříve,
ale jednou musela přijít ta chvíle.

Proč se to stalo, sama nevím,
nevládnu nad životem svým,
rychle to přišlo, vstoupilo do mě,
doufám, že brzo to zase vystoupí ze mě.

Odejdi změno, a už se nevracej,
slitování prosím se mnou měj,
já si žila klidný život,
oddělej mi od něj ten plot.

Začalo léto, nejlepší roční čas,
a já se cítím jako kaz,
za chvíli začnou velké prázdniny,
a já zůstanu doma v kruhu rodiny,
i když nechci.
Autor Ivet.K, 13.02.2009
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každá změna ti něco přinese, třeba i dobrého, nezoufej a bojuj. Píšeš zajímavě.

14.02.2009 01:46:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí