Chtivá děva.

Chtivá děva.

Anotace: Vem mne sebou do pelíšku,dám ti za to básní knížku, tobě se zdá fádní,ty máš ráda vkladní.

Sbírka: Breviář bláznů.

Tys chtěl jen pouhý polibek,
ona cos chtěla míti za to,
snad proto vypsals tučný šek,
za který zlatník dal ti zlato.

Nápad má v skrytu postýlky
a nezdá se jí příliš smělý,
že chtěla by dva prstýnky,
ten dražší jenom na neděli.

Ačkoli koupils jí hned tři,
všechny zdobené diamantem,
na těle zlato, v srdci při,
už zase hříšně mele pantem.
Autor ota.pé, 14.02.2009
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: ota.pé, labuť, takova, 6thSun, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach ty ženy,ještě ,že né všechny

15.02.2009 11:42:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí