S královskou chutí

S královskou chutí

Anotace: ...jsem blázen..?

S královskou chutí blázna
přelévám mysl do prázdna
pod nohama panovníka,
jenž nepoznal podvodníka.
Nechal se jím vést,
krásnou ženou svést
k čarodějným rituálům,
chudým mužům jako králům.
Zbyl z něj bídák bez trůnu,
šašek nosí korunu.
A s královskou chutí
myšlenky vracet se nutí.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 14.02.2009
Přečteno 243x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Markéta Hl., Psavec, Kapka, enigman, WAYWARD, jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí