...myško sněhobílá

...myško sněhobílá

Anotace: :(

byl malinký a slaboučký
a já byla strážce jeho dnů
slzy míří ke vzpomínkám
nedýchám a oči stále mnu

byl mým úkolem zodpovědnosti
a já ho zase nesplnila
trpce se snažím k bezstarosti
dlaně jsem solí zaplnila

jemnost jeho sněhobílých vlásků
vypočítavost jeho očí
mrštnost holého ocásku
a tělíčko co se vzrušením točí

jak dlouze o tobě jsem snila
má milovaná myško bílá
a teď jsi pryč
Autor eery, 14.02.2009
Přečteno 281x
Tipy 8
Poslední tipující: jedam, V.N.Losinský, enigman, Flamy, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*ST! za myšku, taky na ní vzpomínám. Moc hezky napsáno.

14.02.2009 12:39:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí