Zklamaný Valentýn

Zklamaný Valentýn

Anotace: Samota na Valentýna je těžká a není ani trochu veselá...

Sbírka: Jízdenka do Francie

14. února na Valentýna
radost v mém srdci zhasíná
už nikdy nechci tak chybovat
už nikdy nechci tak milovat
protože zamilovanost je zranitelná
a duše plná lásky je až příliš zklamatelná.

Dnes v sobotu na Valentýna
na křivdy nesnadno se zapomíná
zklamané přátelství, zamrzlý cit
s tím je těžké na den lásky žít
kam se dnes má člověk skrýt
když nechce zemřít a nemůže žít?

Dnešní chladné odpoledne nepřeje
tomu, kdo byť jen z lásky miluje
dost lásky, sama o sobě nestačila
aby mé srdce zahojila
listovat nechtěnými vzpomínkami
slzet nad krabicí s pralinkami.

Nenávidím svou minulost
nikoho nebudu prosit o milost
jenom dnes pláču, zítra bude líp
aspoň se člověk poučí z chyb
do té doby o tobě nepromluvím
za své chování se neomluvím.

Za výlohou trčí plyšák se srdcem na dlani
asi zaslechl mé tiché volání
snad se zvedne a odejde
z toho dárku nikdy víc než pusa nevzejde
a chci říct všem srdcím zklamaným
Valentýn nepatří jen šťastně zadaným!
Autor Shark Princess, 14.02.2009
Přečteno 317x
Tipy 5
Poslední tipující: 5thelement, strašidýlko-střapatý, kikis, Gemyni
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyprdni se na Valentýna...počkej na 1.máje,do té doby už bude nová láska:-)

14.02.2009 18:37:00 | 5thelement

Smutné, ale hezké. A co ti co jsou zadaní a stejně jsou na Valentýna sami? Možná proto ho neslavím

14.02.2009 15:35:00 | Gemyni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí