už..

už..

Anotace: to když jednou .. nálada utekla ..

Už nechci dál snít jak jdu za ruku s holkou,
Už nechci dál žít a umírat touhou,
Už nechci nic víc, jen stačilo by tebe mít.
Už nechci dál slyšet, že máš mě ráda..
Protože já..miluju tě, zbožňuju tě a každým dnem mi scházíš.
Nemůžu říct jen mám tě rád, to nedokážu vystát,
chci s tebou být víc než jen kamarád,
chci konečně vyhrát.
Ale já nechci a neumim změnit svět.
A chtěl bych tě mít vedle sebe,objímat tě hned teď.
Slyšet jak tluče ti srdce
a mít s tebou ruku v ruce
a doufat jen, že jsi šťastná.
Chtěl bych s tebou mluvit
a rozebírat problémy.
Chtěl bych se s tebou smát
a u srdce tě hřát,
těma něžnejma slůvkama,
že neexistuje nic lepšího než druhýho milovat.
A když by to vypadalo jako konec,
dal bych ti důvod zůstat,
protože já..miluju tě, zbožňuju tě a každým dnem mi scházíš.
Autor papizcek, 14.02.2009
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: nejsembásník, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí