Holka Jmenem Summer

Holka Jmenem Summer

Anotace: nevim jak to popsat :D .. proste sem pri tom myslel na jednu vyjimecnou holku .. a Summer protoze je to moje oblibene rocni obdobi :)

Holka Jménem Summer

Už není to tak,
že z celého dne těším se jen do postele,
Nevím jak to říct,
prostě mám se skvěle.
Není to tak,
že na lásku a svět bych si stěžovat chtěl,
sním jen o tom, kdybych holku jako Summer měl.
Nechodím bezmyšlenkovitě po ulicích, tak už to prostě není.
Ona si i maličkostí váží, ona si jich hrozně cení.
A s touhle holkou jménem Summer už nemám rád ani své oblečení,
jsem oddaný jen jí, ono s ní ani potřeba není.
Tahle holka jménem Summer je prostě dokonalá.
A ten její úsměv, ona je můj anděl.
To tahle holka s tímhle jménem změnila mi svět,
to tahle holka okouzlila mě hned.
Její pohled z jejích očí,její úsměv, její smích.
Tahle holka jménem Summer získala mé srdce,
ona pomátla mi hlavu,
s ní necítím únavu,
s ní prostě jenom štěstí prožívám...
Autor papizcek, 14.02.2009
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí