Lekce

Lekce

Anotace: XXX

Zapomněla si?
Že jsme byli naživu?
Zapomněla si?
Všechno, co jsme kdysi měli?
Zapomněla si na mě?

Lituješ?
Že si nikdy nestála na mojí straně?
Zapomněla si?
Co jsme cítili uvnitř?
Teď asi na nás zapomeneš.

Možná to nedopadlo dobře.
Dřív to bylo všechno jiné.
Moje láska je jako píseň,
nejde se jí naučit, tu musíš cítit.

Teď nějak tuším,
že tady není, kde máme stát.
Přemýšlíš?
Jestli si někdy držel mojí ruku?
Už nikdy prosím nezapomeň.
Nikdy.

Než se tohle stalo, každý byl jinde.
Ale já na nás nezapomenu.
Dřív všechny fotky boly spálené.
A celá minulost, Je len lekce,
kterou jsme se poučili.
Že nesmíš zapomenout.
Autor Breg, 14.02.2009
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí