Matičko,Tatíčku...

Matičko,Tatíčku...

Anotace: Hmmmmm...nevím...

Ach,matičko
Proč jsi zapomněla?
Ach,matičko
Proč jsi skončila?

Ach,tatíčku
Proč již nemiluješ?
Ach,tatíčku
Proč již nesníš?

Proč již nesníte?
Proč již zapomínáte?
Probuďte se z reality!
A začtěte znovu žíti...

Proč už hluboce nemilujete?
Proč už nechcete s fantazii snít?
Proč již ten život nechcete?
Proč již lásku odmítat?

Probuďte se z reality.
Začněte znovu milovat.
A nezapomínejte.
Už nesmíte končíti.

Už jste začali?
Znovu žíti s fantazii a láskou?
Autor bettuš, 14.02.2009
Přečteno 527x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí