Temný svět

Temný svět

Anotace: Ale občas je možná lepší nevidět...

bledé oči s pozdravem
snaží se teď otevřít...
temná místnost
i celý temný svět
nechává tě snít
a pouze dotykem
dovolí ti pohledět

barvu vlasů mých
krásu čerstvého slunce
vycházejícího nad obzorem
hladových dětí
dokonalé fotografie
krev na ulicích
procházející i bojovým polem
atmosféru rodného kraje
když pokrývá ho sníh
bledé oči nevidí
Autor Shimy, 15.02.2009
Přečteno 253x
Tipy 3
Poslední tipující: Kyška, Fighting Dreamer, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sice posmutnělé, ale moc hezké... líbí:)

16.02.2009 20:03:00 | Fighting Dreamer

Umíš to pěknými slovy popsat, i tu smutnou pravdu.

16.02.2009 12:31:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí