Srdce Barbara

Srdce Barbara

Anotace: (15.2.2009)

Srdce Barbara
není studánkou
Plnou nekonečného množství
Lásky...
Je to studánka
která pomalu,ale jistě
vysychá...
není na světě nikoho
kdo by ji vyčistil
od minulosti???
od vzpomínek???

Mít rád neznamená milovat
Milovat neznamená mít rád
Mám ráda všechny své přátele
Však miluji? ...
Jsem schopna milovat?...
Co bude dál?...

Zrada???
Věrnost???
Lítost???
LÁSKA???

Mám věřit???
Autor B.a.r.b.a.r, 15.02.2009
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, kikis, kucky
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska příjde...

22.04.2009 16:54:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí