Pro Ni

Pro Ni

Anotace: Pro jednoho anděla.

Znám jednu bytost
natolik vzácnou
že pouhé slovo její
z úst poetických vypuštěné
jak jarní vánek pohladí
jak dlouhý spánek omladí
úsměv na tváři vykouzlí
do života probouzí
veškery útrapy zažene
vysloví i slovo mlčené.

Ona je má živá voda
Ona je ta, co mě chrání
když srdce mé bodá.
Byla bych bez Ní město bez lidí
jen Ona můj žal vyklidí.

V srdci mém vlastní kus místa
a nejen kvůli tomu, jaký je věčný optimista.
Autor Teereezkka, 15.02.2009
Přečteno 518x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezký..:) "Přáteltsví je jako světluška.Svítí tím víc, čím větší je kolem tma.."

14.03.2009 11:02:00 | Dev_LATea_princess

moc krasne napsane, tohle taky znam...

13.03.2009 21:01:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí