Mikroekonomická

Mikroekonomická

Anotace: věnováno panu profesoru Fuchsovi z MU :) výsledek dvou F z mikroekonomie ...

Vychýlený z rovnováhy
- jen pro krátké období
- hledám pravdu.
O velmi dlouhém období
mého minulého života.

Kreslím do prachu prstem
- grafy budoucího vývoje.
Zas a znovu je smývá déšť.
Na orosených oknech
je rozehřívá slunce.
Naděje mizí!

Nikdy
nekončím
negativně +
Autor Obyčejný básník, 15.02.2009
Přečteno 260x
Tipy 8
Poslední tipující: Indigo, Holis, maliska, Mbonita, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí