šnek

šnek

Anotace: ..

Kampak jdete pane šneku
takhle po silnici
chcete skončit na česneku
jako předkrm pizzi?

Nebojte se milej pane
tenhle kraj já znám už dlouze
k pizze mají rádi slané
a nezakopneš o Francouze.

Jak myslíte pane šneku
ale v tomhle vašem věku
vydat se až k Otěvěku
když vám jede taky vlak
vždyť vás může trefit šlak

Však já už mám našlapáno
srdce silný jako zvon
takhle chodím každé ráno
kilometrů milión.
Autor zenge, 16.02.2009
Přečteno 247x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, gentoo, Mario de Janiero, Rolnička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí