Časová

Časová

Anotace: Kdo nikdy nepočká?

...

*Medicínou i jedem
může nám být čas
na nikoho však nečeká
hele,už je tady zas*

Sedím si tak ve vlaku
nikdy nevím kudy pojede
vím jen koho dosud zajel
co po sobě zanechal

Konverzuji s cestujícím
potom s druhým ba i s třetím
někdy vzpomenu na mámu
co dovedla mě na nádraží

Řidič šlape na brzdu
šeptá do ucha mi konečnou
v žilách protéká mi věčnost
jsem rád,že jsem dosud nevystoupil

...
Autor Human Shadow, 16.02.2009
Přečteno 249x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí