žuvačková-omáčková žaba

žuvačková-omáčková žaba

Anotace: no comment

ticho žaba zakvačká,
že jej zmizla žuvačka..
vidá sa na cestu mestom,
hladá,kriči,krivý prstom,
hladá,blázni cestou kráča,
po dialnici preč sa stáca,
žabám sa to nevypláca..

nepočuvla išla dalej,
na tej ceste,po tej starej,

po žuvačke márni boj,
zrazu skríkne hej ty stoj,
odvez ma domov,
nejde mi už žiaden spoj..

halo halo vidíš ma?

nevidíš..

žaba ticho zakvačká
teraz ma auto rozmačká
bude zo ma žuvačka?
šlahačka?
nie..

bola vraj z nej dobrá obedová omáčka..
Autor bejbyyyy, 16.02.2009
Přečteno 253x
Tipy 7
Poslední tipující: labutí.holka, démon zatracení, Agniezka, fab four, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí