Nebýt Tebe, nikdy bych nespatřil Ráj

Nebýt Tebe, nikdy bych nespatřil Ráj

Anotace: * věnováno Obuáčkovi * ..a ruce se mi trošku chvějí.. ááále to jen divoká řeka.. ustupuje od peřejí :) :*

°°°°°

Teď už chápu
- maličkost sama čeká za bílým mrakem
a ukazuje směrem k Tobě
když všechno, co jsem tady napsal
nehybně odpočívá
v hrobě

Tak vidíš.. (zase se usmívám)
kolik zbytečných slov muselo být vyřčeno
z očí neškodného štíra
když vše, co má TEĎ před sebou
vše minulé stírá

Ať už mi věříš nebo ne
..pomalu odkládám všechna inkoustová pera
a vzdávám se průhledných snů
i darů od samotného Nera
který znovu pálí Řím
jakoby to bylo včera
a ze spánku říká
Buona sera

Teď už chápu
- svět je přece nádherné vězení bez mříže
kde si na úsměvu zakládáme
Ty a já
..od těch nejzapadlejších roklí - skrze Ráj
až ku branám rozkvetlé Paříže

:*

°°°
Autor Trapné děťátko, 16.02.2009
Přečteno 289x
Tipy 34
Poslední tipující: sinoraLee, drsnosrstej kokršpaněl, strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT., Rolnička, stmivani.na.lepsi.casy, kavec, Vlk v rouše, Holis, Blázen? =), ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten závěr je prostě nádherný!

18.03.2009 17:13:00 | NikitaNikaT.

moc me mrzi, ze je to v hrobe... :/

06.03.2009 19:00:00 | stmivani.na.lepsi.casy

skutečná básnická šikovnost mě ještě dokáže uchvátit. Nuže, měj se hezky

16.02.2009 12:56:00 | Elča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí