Poklad

Poklad

Anotace: Pro prcky...:)

Lopatka, rýč, motyčka,
ráno byla rozcvička,
to je teta a to strýček,
on má vlak, ona míček.

Děda k pokladu má plánek
po obědě do peřina, a spánek.
Budem sladce vyspaní,
líp nám půjde hledání.

Bota, bota, botičky,
sejdem jedny schodičky.
To je poklad-slunce, koník, hřiště!
Už se stmívá, ahoj, tak zas příště.
Autor Faust88, 16.02.2009
Přečteno 290x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, 5thelement, Markéta Hl., Veracub, Bella.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je pěkný. Takový poklad bych chtěla najít...

16.02.2009 15:31:00 | Veracub

Pěkná básnička a ať najdeš ten poklad.

16.02.2009 15:16:00 | Bella.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí