Jsme kdo jsme

Jsme kdo jsme

Anotace: Vskutku?

Rvát křídla letícím
hodí se v trní ležícím
Zatracovat slova a řev
němému hned zklidní hněv
Okrádat živé o lásku
hodí se starcům za vrásku
Kdo narodil se a žil v řece
na dešti jednou nezemře přece

*Vlci volají do nebes
na peklu stojí v potají

Proč všichni bojí se
toho co neznají*

-Proč nejdeme vstříc-
-sami sebe se zříct-
Autor Human Shadow, 16.02.2009
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, Severka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí