Kouření škodí v lásce

Kouření škodí v lásce

Anotace: Když se kuřák zamiluje

Už od mala nás kdekdo varuje,
že ten, kdo kouří hodně riskuje.
I nápis na krabičce praví:
Pozor!kouření škodí zdraví.
Já však povědět vám teď chci krátce,
že kouření škodí také v lásce.

To jeden mladík přišel k lékaři,
pane doktore, přestat kouřit se mi nedaří,
od mých třinácti let
je cigareta celý můj svět.

Na jedné diskotéce před časem
já dívku svých snů potkal jsem.
Byla tak krásná a po chvíli
Rty naše se k sobě blížily,
už skoro dotýkal se ret retu,
však ouha ,,Cítím z tebe cigaretu,“
to řekla dívka zhnuseně
a zůstala stát vedle mě.

Pak dodala už jedinou jen větu,
Chceš-li mě mít, tak zahoď cigaretu.
Od té doby své rty mi odpírá
a dveře přede mnou vždy zavírá.

Moje srdce po ni tolik touží,
však to přání její velice mě souží,
za ta léta tělo moje
nikotin už potřebuje.

Vyzkoušel jsem všechno, co se dalo,
však pro ni je to stále málo.
I když láká mě ten její ret,
Před očima mám plno cigaret.
To řekl mladík slzu ve tváři
a smutně koukal se po lékaři.
Nebude to snadné, milý hochu,
přestože jsi se snažil trochu
teď mnoho pevné vůle bude třeba
a na tu ti já recept nedám.

Jak skončí tenhle příběh o lásce,
to zatím ještě říci nedá se.
Jen možná malé poučení,
že přestat kouřit lehké není.
Než o polibcích si jen nechat zdát,
s kouřením radši nezačínat!
Autor Kesis, 16.02.2009
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí