After witchy sabbath...

After witchy sabbath...

Anotace: ... myšlenky jednoho čertabyhovzal sobotního večera... tedy ne toho večera, ale moje... Večer sám o sobě nemyslí, večery přicházejí, jsou a odcházejí... bohužel a BohUDÍK... ;-)

... V sobě láhev červenýho,
na sobě nic...
tak mi jen řekni, zlato-
Co by sis přál víc?!

Smrsknout prostor?... zastavit čas?...
... radši nepřej si nic- bude ti snáz...

Mám nervy vohlodaný na kost
a co na srdci to na jazyku...
... jsem taková, jaká jsem-
- od přírody... či ze zvyku?!

... Jsem sama, i když ne tak docela
- takhle jsem dneska fakt dopadnout nechtěla...

... jen civět do ticha a počítat sklenky...
... ještě, že zítra nemusím do kolbenky...
Autor Absinthe Banshee, 16.02.2009
Přečteno 222x
Tipy 7
Poslední tipující: kikis, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba, Bella.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí