Nepoučitelní

Nepoučitelní

Anotace: ....

Vše jednou spadne na zem a rozbije se,
ať ta věc a ta zem je cokoli,

stejně však vše pokládáme výš a výš
a dopad je pak bolestivější.

Proto je možná lepší nic nevěšet na háčky,
ale radši rovnou položit na zem.
Autor Holmy, 16.02.2009
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: DNA, Kapka, Lenullinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý nápad!

17.02.2009 20:29:00 | Kapka

Zajímavá, hezky vymyšlená a mě se zdá i kapku legrační.

16.02.2009 21:53:00 | Bella.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí