Śirý oceán

Śirý oceán

Anotace: :-)

Uprostřed oceánu
ve zvuku dávných zpěvů
usedám na plující pěnu
daleko od jakýchkoliv břehů...

Hnána proudy
propojena v dáli s nebem
to naše duše se spolu snoubí
na vlnách souboj něhy svedem...

Prosycení mořskou solí
v hladině rozpuštění
každý v těchto vodách svolí
sluneční třpyt k odpuštění...

A také ve zvuku vody
se tříští naše těla
v kapkách, představující svody
ta píseň, tak krásně zněla...
Autor li-duše, 16.02.2009
Přečteno 332x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Kapka, Květka Š., carodejka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip za vodu a třpyt oceánu.

17.02.2009 20:08:00 | Kapka

Mořská je pěkná...

17.02.2009 12:38:00 | Květka Š.

Keasna , jako proudy lasky.

16.02.2009 23:08:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí