Balada o touze

Balada o touze

Řeka se klikatí přechází v moře
odnáší s sebou kus lidských srdcí
odnáší vzpominky které tak krášlí
život a bytí pouhého človeka

láska když propuká nelze ji vzdorovat
když příjde je tak krutá
ubohého člověka ostrým hrotem bodá
Amorův luk tětivu napne
a on - umírá touhou
Autor Jan Václav Znojemský, 17.02.2009
Přečteno 445x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Mbonita, mangie, Jana M., Bella.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach:-)

17.02.2009 11:39:00 | Mbonita

Krásná básnička.

17.02.2009 10:41:00 | Bella.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí