chemoška

chemoška

Anotace: :(

Na zádech skoro čtyři kříže
ještě dva a jsem blíže
..řekl bych na dosah
v podvečer u refýže
už ze zad málem líže
můj smrti pach.

Mám to v dlani
křížem čáry
bez ustlání
černý máry
v chodbě opřený
jako sáně bez ohrádky
..to ty dlaně,černý pátky
zuby týhle stařeny.

Ani nevím která bije
jestli mám se ještě bít?
ty chemický terapie
dávají mi zahulit
před tím zdrhem z její tlamy
říkají mi všichni známý
...to dáš!
Autor zenge, 17.02.2009
Přečteno 284x
Tipy 10
Poslední tipující: Mario de Janiero, Mbonita, Zasr. romantik, labuť, Jana M., Kapka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivé, doufám, že je to fikce.

17.02.2009 14:42:00 | Jana M.

Celkem myšlenkové a bolavé dílko, zvláště konec... smutný. Snad to není Tvá realita :o(

17.02.2009 14:39:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí