Zapomnění

Zapomnění

Anotace: Rychleji ,než bude pozdě...

Zapomnění

Běžíš životem o závod
Překážky bereš po dvou
Skáčeš přes plot
Rychle ,než budeš marod!

Neohlížíš se zpátky
Život bereš bez nadsázky
Že je krátký
Víme taky!

Už nevzpomínáš
Není včera
Není na co!
Není Běla!!
Zemřela…..
Autor v.hercik, 17.02.2009
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí