Netrucuj a žij !

Netrucuj a žij !

Anotace: Netrucuj a žij !

Hej ty, vstávat !
Život je tu.
Nestačí jen mávat.
Nedosáhneš prožitku.

Skákej, či janči.
Své jediné lásce,
do krásných očí,
řekni něco krásné.

Popadni jí za jemnou ruku.
Běžte společně,
hledat tajemnou duhu.
Bude vám blaženě.

Zapomeň na starosti,
ty přijdou.
Oddávej se slasti,
se svojí partou.

Nebuď na všechno naštvaný,
nebo budeš, velmi brzo, starý.
To si pak vůbec neužiješ svojí,
cestu jedinou. Myslím životní.

Užívej si všeho,
ach, ty nemehlo.
Až ti bude teskno,
pust si, radši, tekkno.

Od toho jsou tu,
jedinečné krásy.
Všechny je jmenovat nebudu,
to by byly dlouhé sloky.

Snad jsi na úrovni,
že je sám poznáš.
Urči si, jestli jsou pravé,
vždyť to za úkol máš.

Netrucuj na život.
Bav se!
Vylij si vodu z bot.
Směj se !

Hůř jednou bude,
ale až později.
Musí to být vyvážené,
než tě snědí.

Však, do té doby,
dej na sebe koření.
Aby z tebe lidé zlý,
bolení břicha měli.
Autor James Tony, 17.02.2009
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí