Strach

Strach

Anotace: no comment

Strach sama
z jednoho smutného večera
ptala jsem se na sny tvé,

strach poznat,
jak velká je tvá důvěra
v osud , v dobro a vše zlé,

strach vědět,
že láska má není výhoda
a tvé srdce marně mine,

strach být
k tobě nitrem spoutána,
přitom oči tvé lpí k jiné,



raději jsem se
neptala.
Autor Ja-Mijina, 17.02.2009
Přečteno 251x
Tipy 5
Poslední tipující: Gregy, Indigo, Churry, Fighting Dreamer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé myšlenky jsou velmi niterné...

21.02.2009 21:22:00 | Indigo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí