Do hlubin..padám

Do hlubin..padám

Anotace: without..

Když andělé kráčí do hlubin světů,
Chci Ti říct jen jednu větu..
Nečekej, až spadneš dolů,
chyť se kořenů,
drž se nad zemí,
drž se stromu,
ať nezčernáš v světlo denní.

Krása Tě vábí,duše Tě svádí..do hlubin.

Hlídej se sám, straň se lehkých dam,
protože Ty jsi anděl sám, králů král.
Když andělé jdou do hlubin světů, chci Ti
říct, pamatuj, jen jednu větu..
Nezoufej, neproklínej, s úsměvem pozvedni svou
číši snů.
Za málo,za málo dnů budeš svou síň mít a v ní
moct žít.
Spásou andělů do hlubin jsi v temném lese, na křídlech svých Tě víla v náručí nese..kam odnese?
Když andělé jdou do hlubin světů..chci Ti říct, pamatuj, jen jednu větu..
Nečekej až spadneš dolů,drž se svých křídel na zemi, ať……nezčernáš v světlo denní, kde nic!..
Nic není.
Autor Stepbystep, 17.02.2009
Přečteno 307x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, a_tao, Holis, Mounkey, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Králi králů,
zvedni zrak,
nakloň hlavu,
zažeň mrak,
zažni světla
pro anděly,
opakuj si:
"Je to tak!"

22.02.2009 20:22:00 | a_tao

Zajímavé

20.02.2009 19:11:00 | Mounkey

ano.. hádanka je rozluštěna

18.02.2009 02:21:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí