Přiznání

Přiznání

Anotace: aneb tak pravil mrtvý vrah...

Kulka prolétla mi hlavou,
v zápětí šel jsem noční Prahou.
Ocitl jsem se, kde nic tu nic,
bylo mi divně, bylo mi nanic.
Vzpomněl jsem si, že jako panic,
zúčastnil jsem se mnoha pranic.
Před očima mám to jako dnes,
to co zapomenou chci, jsem si odnes.
Na zemi v krvi ležel muž
u něho žena, otírala z něj tu růž.
Sám, střelnou zbraní, zabil jsem,
poté šla i ona, hroby kopal jsem.
V holý hlavě převaloval se mi strach,
tak dlouho až otočil jsem se v prach.
Autor Drive Mad, 17.02.2009
Přečteno 338x
Tipy 4
Poslední tipující: Lamagra, Orichi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí