Útěk

Útěk

Anotace: útěk do dětství, vzpomínka na pohádky...prostě útěk někam před dnešní reálnou realitou

Neprobudit se z krásného snění,
vrátit se zpět do dětských let,
upustit uzdu fantazie v říši pohádek.

Proplouvat hvězdnou oblohou,
skočit si pro radu k paní kouzelnici,
otočit klíč před zlou čarodějnicí,
mít kamarády, kteří vždy pomohou.

Vše vyřeší se obratem,
zlo nikdy nezvítězí nad dobrem.

Však léta plují dál,
říše snění, pohádek a fantazie
s problémy se utíká právě tam,
co bylo se už nezmění,
v tom pomůže jen říše snění,
ve které je vždy kousek naděje.
Autor sinoraLee, 17.02.2009
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: subrtka, démon zatracení, kikis, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedla se ti.

21.03.2009 19:50:00 | subrtka

Někdo už má jen vzpomínky, ty ale ne:D

23.02.2009 18:06:00 | démon zatracení

Vzpomínky zůstanou, tak hodit za hlavu realitu a snít...zapomenout

21.02.2009 12:44:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí