Barová slečna.

Barová slečna.

Anotace: Slečna, co by se rozdala.

Barová slečna srká čas
brčkem ze sklenky věků,
marně by hledal v očích jas
dezertér na útěku.

Dřív měla snad i krásnou líc,
při zpěvu prý hlas drozda,
tvrdila, že má lásky víc,
ráda ji mužům rozdá.

Mistryně povětrných slov
a vysvlékání z šatů,
má ráda nablýskaný kov
a vášeň za úplatu.
Autor ota.pé, 18.02.2009
Přečteno 273x
Tipy 6
Poslední tipující: ota.pé, Emira, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST Moc pěkný :)

19.02.2009 00:50:00 | Emira

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí