Z mého života - IV

Z mého života - IV

Ještě o ní

Úryvek z naší divadelní hry:
"Baby jsou trochu degene!
Stará je od nich,
ne, že ne!"

Do dívadla že prý pude,
na kůltůúrní se vzdělá půdě.

A já na to:
Ať si de!
Ať se třeba užene.
A lístky sama sežene!

Moje žena tvrdí,
že jsem na ni velmi hrubý,
a já na to,
moje zlato:

Neprobudíš mého chtíče,
radši víno budu sssát,
co bys chtěla od dlaždiče,
a starého neplatiče,
co nebojí se ani biče,
a směje se i každé piče,
to radši víno budu sssát,
vždyť mi bylo padesát!

Milé ženy,
nebojte se,
je to jenom slůvek hra,
má básnická nadsázka,
vždyť vás mám tu vlastně rád,
tak přijďte ke mně zaklepat.

Již se těším,
až mé ucho
uslyší ...

Klap! Klap! Klap!

To zas nová ke mně cestu ...

... našla!

Hle!

Že by ona chtěla se mnou ...
Že by ona se mnou!
Že ona se mnou?
ONA se MNOU!
SE MNOU???

Že by ona se mnou
chtěla spát?!?
Autor Zasr. romantik, 18.02.2009
Přečteno 319x
Tipy 21
Poslední tipující: Holis, Kapka, NikitaNikaT., Emira, zlomeny srdce, Kars, Quigleika, labuť, Markéta Hl., s.e.n, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A ktrá pak???? :o)))

19.02.2009 12:07:00 | NikitaNikaT.

:-))))...pobavila jsem se...

18.02.2009 13:43:00 | Quigleika

No prosím, sotva ti tvá lepší polovička umyla hlavu, už máš zase roupy

18.02.2009 10:51:00 | Markéta Hl.

Bylo by škoda,kdyby se humor zvrhl do výrazů nežádoucích.Nejen v poezii mně to vadí,ale chápu-nemusím číst.

18.02.2009 09:49:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí