Komáři Víška

Komáři Víška

Anotace: --

Na Vížce Komáří
zapomeň na stáří
a na to co tě bolí
v tom čase předjaří
když se ti podaří
tak zhlédni do údolí
na krásu kdysi lesů

...Docela slušný
na Hory Krušný
až mi to slzy vhání
při vzpomínání
na ten kraj bez fabrik
komínů,rypadel
podej mi kapesník
je to ňák na prdel...

Z tý Výžky Komáří
když obzor hoří
tak se ti podaří
v dáli zřít Středohoří
a vrchy bílý
co ještě nezničili.
Autor zenge, 18.02.2009
Přečteno 356x
Tipy 5
Poslední tipující: Mario de Janiero, Zasr. romantik, kikis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

My tady máme v lese vedle Jizery osadu Komáří výšku,
je to boule v placatým lese s vyhlídkou na vodu. Rozhled tak 30 metrů do dálky. Daří se tu komárům a občas houbám, jinak nic moc. Závidím daleké výhledy.

18.02.2009 14:55:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí