Snová

Snová

Anotace: Sny jsou krásná věc a nejhezčí když se vám o někom zda a pak se probudíte vedle něho...

Sen zdající se k ránu,
když bylo už po flámu,
u nějakýho krámu,
vezl jsem Tě na rámu.

Projíždějíc nocí.
Láskou se topící
a bez pomocí
utápějící se mocí.

Ruka v ruce,
neskrýváš emoce,
chutnáš jako ovoce.

Budík zazvonil
a já s převalil
v tu chvíli tě ucítil
a já se probudil.

I ráno voníš jako květ,
s tebou je přenádherný svět.
Autor Drive Mad, 18.02.2009
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: Lamagra, Orichi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí