Přiznání

Přiznání

Anotace: .....

Řekni!
Kolik lásek ty jsi měla,
kolik jsi jich milovala?

Vím to přesně,
šest jich bylo,
kterým jsem se oddala.

Jednomu tělem,
dalšímu duší...
A tomu prvnímu?
Celé srdce jsem podala.

A teď ty můj poslední...
Asi měla bych říci:
"Máš pravdu, drahý.
Na to se spolehni."

Však není tomu tak.
Nahlas i potichu ti vzdoruji.
Možná nesmím ale bojuji...
za sebe!

To oni mě stvořili.
A právě proto, drahý,
jsem to já,
kterou miluješ.
Autor K.lara, 18.02.2009
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: Nergal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezka ;)

18.02.2009 13:03:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí