Rok za rokem

Rok za rokem

Anotace: stále se to děje...a já nevím, kam vše spěje...

Proč lidé někdy zrůdní jsou,
proč zabíjejí-proč?

Proč vraždí když jdou černou tmou,
proč vraždí-proč?

Proč zabíjí se děti, muži, ženy, matky?
Proč všude jsou jen samé zmatky?

Proč doba za ta léta změnila se,
proč všude samá zloba je?
Někdy si říkám, proč já přežila jsem,
proč vyhrává kdo prohraje?

Doba je zlá, krutá-vražedná
a lidé mění se s každým jejím krokem,
každá z tužeb je zákeřná
a tohle děje se rok za rokem.
Autor Verdička, 18.02.2009
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bylo, je a snad někdy skončí. Mám dojem, že si v téhle době lidi uvědomují víc, kam to spěje.

29.03.2009 09:57:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí