Stále stejné prostředí

Stále stejné prostředí

Anotace: Snažil jsem si vymyslet pár otázek...odpovědi s moji pravdou

Kam že jsme to dotáhli?

U sebe na pokoji,
na posteli sedím,
koukám z okna do okolí
a do rukou si brečím.

Éčka v každý pochutině,
smog všude ve vzduchu.
Šlapat vládou po chudině
v každodením ruchu.

Kam zmizela pohoda?

Všichni lidé jen spěchají,
na rodinu kašle,
do práce rychle utíkají,
pak si hází mašle.

Kam se schoval Bůh?

Boha my jsme ubili,
co teď budem dělat,
pro peníze všichni byli,
můžeme jen mektat.

Andělé už odletěli,
nemá nás kdo hlídat,
to co jsme si zavinili,
za to budem pykat.
Autor Drive Mad, 18.02.2009
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: Lamagra, Orichi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé podání :)
Jinak asi bych použil místo ruchu spíš rozruchu, líp to zní a významově podobné skoro :D
Nvm proč, ale "Boha my jsme ubili," mě strašně rozesmálo xD
Jinak v těch poslední dvou slokách mi tam trochu habruje rytmus a znělost rýmů :) ale jinak ST za podání a a za ubití boha :D

20.03.2009 21:42:00 | Orichi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí