Okolo sebe

Okolo sebe

Anotace: ...

Když se podívám okolo sebe,
nevidím nic hezkého,akorát nebe.
Snažím se nic jiného nevidět,
a již mrtvým nezávidět.
Někdy už nedá se to zvládat,
a nemá cenu o tom někomu vykládat.
Když je mi nejhůř a ukončit vše chci,
pomůže mi žiletka a ne keci.
S ní aspoň nevnímám,
jak svůj život nezvládám.
Myslím na to často,
už mě nic nezajímá,v hlavě pusto.
Tak zklamaná jsem vším,
že jestli budu zítra žít, neřeším
Autor Sofiia88, 18.02.2009
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí