??

??

Anotace: Prosim o komentar. (at je jakykoliv) dekuju

Chci vylést na střechu
A jednoduše skočit
Chci vylést na střechu
A všechno skončit

Přišel skok
A přešel rok
Rok změn
On řek mněn

Ty mi dáš své problémy
A já ti dám své starosti
Já vyřeším tvé problémy
A ty?? Ty už nemáš ani mé starosti.

Já chtěla, chtěla
Jsem to udělat
Já nemohla, Nemohla
sem mu to udělat

Jsem případ ztracený
Můj život je nepříjemný
Lepí se na mě svině.
Ale proč?? Snad nejsem i já svině

On pomoct mi chtěl
A já jeho pomoc odmítla
On velkou moc měl
Ale já ho nechtěla

Kdybych ho do sebe pustila
Všechno by vyřešil
Ale to bych mu neudělala
On by se z toho totiž zbláznil

Na povrchu jsem černo-bílá
Pro většinu jednoduchá
Ale uvnitř jsem zmatená
Opravdu jsem šílená

Znovu jsem byla na střeše
Ale už nechtěla jsem skočit
Jen tak sem si seděla na té střeše
Protože díky němu jsem nechtěla skončit!!
Autor Gejblik, 18.02.2009
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

popřemýšlej.. taky přemýšlím.. přeji Ti vnitřní klid a rozvahu

18.02.2009 21:20:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí