Sedmnáctá svíčka ještě hoří

Sedmnáctá svíčka ještě hoří

Anotace: pro všechny, kteří to nakonec neudělali...

kyvadlo myšlenky unáší
vratký vor po hladině života
srdce mu nese
po štěstí rozhlédnout se zkouší
když pod chladnými chodidly
židle se třese

--- Dobré ráno Deníčku ---
svítání osvobodilo ho z probděné noci
--- Opět nemohl jsem usnout ---
otrhané oblečení a ve dlaních tvář
--- Ano, ani dnes nemohl jsem usnout ---
pronést jediné slovo už není v jeho moci
--- Pořád na to myslím ---
útlou siluetu na stěnu vykreslí sluneční zář
--- Ano, už zítra, celý týden ti o tom vyprávím ---
nikdo nezná jeho jméno, jaký je to asi pocit?
--- Zítra narozeniny mám ---
touha po pozornosti ho nutí být lhář
--- Zítra to konečně udělám! ---
dnes svítání osvobodilo tě z probděné noci!

od kroku odradí ho S.O.S. tón
krátká zpráva od jediného člověka
úsměv mu přinese
s plamínky v očích teď odchází on
když za ním dál na stropě
oprátka kýve se

...ale sedmnáctá svíčka ještě hoří!
Autor Shimy, 18.02.2009
Přečteno 241x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Fighting Dreamer, Kubino 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mrazí z toho... nějak mi blízce...

18.02.2009 22:42:00 | Fighting Dreamer

to je ale těžce depresivní, jde z toho mráz po zádech

18.02.2009 20:30:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí