Lonely

Lonely

Anotace: Člověk se cítí osamnělý, když má kolem sebe čtyři bílé stěny...

Proč jen ty pocity mám,
a proč se jim oddávám,
proč jsem neposlechla tu osobu,
proč jsem se přivedla do hrobu.

Ta osoba řekla: "U nich štěstí nepotkáš,
jen další trápení na krku máš."
Ale já to s nimi zkusila,
a opět jsem se zranila.

Ubližuji tím sama sobě,
a nechci ublížit jiné osobě,
toto zase vyvolá hádky,
a nepůjde to dát zpátky.

Proč musím jen klidně brečet,
a nemoct se vykřičet,
říká se, že smích léčí,
a u mého hrobu nikdo neklečí.

Nemoct se nikomu vybrečet na rameno,
nemít osobu, která by to mohla vyslyšet,
nemít nikoho, kdo by tě rozesmál,
osobu, co by tě vedla dál.

Lonely, tak mě poznáte,
a hned se taky odvrátíte,
to lonely mi leze krkem,
i mým prázdným srdcem.

Já jsem NIKDO,
jsem NIKDE,
jsem NIKDY,
jsem NIC,
a nic víc!
Autor Ivet.K, 18.02.2009
Přečteno 230x
Tipy 1
Poslední tipující: Iwushak...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí