Svitek slzavého hráče

Svitek slzavého hráče

Anotace: "K"

Do ticha černého,
na papír měsíční..
Chystal se brkem, přísahu psát ..

Do nebe tmavého,
v ten plášť půlnoční,
jak do brašny poštovní - svitek dát ..

A padla otázka: .................
................Máš depky?............
Odpoveď byla : .....
.................... Ano mám !

Jen dívej se, jak zas prohrávám!

Kostka se točí, bez čísel postranních
a těch slz valích se zas po dlaních.

mých ..

Přinesly mokrý ..
- smích -
... slaný jak hloubky oceánu..

V černou nicotu nemajíc konce..
já se ponořím,
abych zas mohla být plná té vášni chudých..
jenž směle nazývají NIC.

Svitek byl roztrhán - Dobrou noc
Autor Analisieren, 18.02.2009
Přečteno 282x
Tipy 19
Poslední tipující: excited, zlomený a nanicovatý -__-, Vlk v rouše, Pastička, Holis, Jiparo, enigman, Kubino 2, Blázen? =), M.V.Jung., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dokonalé... tak moc v několika slovech..

15.04.2009 20:08:00 | excited

moc hezká

08.03.2009 12:15:00 | zlomený a nanicovatý -__-

... ale tahle depka je skvěle vyjádřená ... to zpracování mne chytlo ...

19.02.2009 08:09:00 | vapiti

taky mívám depky a podobné stavy

18.02.2009 23:49:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí