Z mého života - V

Z mého života - V

Anotace: Jak babička k dědovi přišla, atd.

Sbírka: Z mého života

.

Babička

Babička co švadlenka,
přišívala knoflíky,
přišla jedna paninka,
že dá ušít synu spodky.

Bába moje spodky zvládla,
ale když si brala mírku,
Josef se jí trochu vzrušil,
pocákal ji její dírku.

A tak vznikla maminka,
rostla, rostla, vyrostla,
pak si vzala tatínka,
udělali mě co synka.

A tak vám tu můžu psát,
básně o svých předcích,
co se všechno může stát,
když dáš, co není v zadcích.

Vždyť co je vpředu a co vzadu,
už Adam s Evou dobře znali,
a v Edenu, ne v Praze, ale v Ráji,
tam poprvé se milovali.

.
Autor Zasr. romantik, 19.02.2009
Přečteno 249x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Tacca, Kars, NikitaNikaT., mamina, Květka Š., Markéta Hl., labuť, Mbonita
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ach jo,smích prý léčí,tak to piš dál a uvidím,zda mě uzdraví napořád:-)))

20.02.2009 13:42:00 | Quigleika

Nech konečně už tu díru, slož taky něco o míru

19.02.2009 12:58:00 | Kars

pěknej rodoknem .. to jsem potřebovala. Dík

19.02.2009 10:59:00 | mamina

moc zajímavá je historie rodu Tvého...:-)

19.02.2009 07:35:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí