Za oknem

Za oknem

Anotace: :-)

Na nebi prostřené červánky
za oknem hádanky
kdo prolil barev toliko
to vše ke mě proniklo...

Sedím, polykám
jsem náhle tam a zanikám
po nebi proudy a poryvy
mračné obrazce se vzdušnýmy pohyby..

S pohledem do tváře noci
a temnou myšlenkou co prosí
opouštím falešný pocit
že slzy, to okno rosí...
Autor li-duše, 19.02.2009
Přečteno 286x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Modrý Adept, Mbonita, Květka Š., jedam, labuť, Kapka, carodejka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

1*

19.02.2009 16:24:00 | jedam

Smutek na mne dýchl, ale věřím, že zase přidjou krásné dny.

19.02.2009 15:53:00 | labuť

Krasna symfonie smutku ale ver ze az vykoukne slunicko, tak se vsechno zlepsi.

19.02.2009 15:39:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí