Barová

Barová

Anotace: *

Na oprátce
visí krátce
přelétavá můza

Odsouzený
k narození
jímá mě hrůza

Kat je nahý
zdi se smějí
všímám si

Duše sťatá
od večera
do rána..

"Ještě jednu!"
Autor Human Shadow, 19.02.2009
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Rolnička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí